WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 16. lokakuuta 2010

13 chakraa ja epidemiset sairaudet

Uusi evoluutiovaihe on alkanut. Korkeampi luova olemus on aktivoitunut ja nämä värähtelyt vaikuttavat nyt Elämään. 

Sen seurauksena on alkanut valtava puhdistuminen, mihin viitataan Vesimiehen ajan puhdistumisena. 

Siinä kaikkien elävien olentojen on vapauduttava karmastaan. Joka elämänmuotoa, mukaan luettuna ihminen, kehotetaan elämään korkeamman olemuksensa mukaisesti. Alempi luova olemus menettää otettaan elämästä ja tuohon otteeseen viitataan karmana!

Aineessa rappeutumisen seurauksena ihmisen tietoisuuden kentät ovat
  karman ylikuormittamia. Spiegelbleed-lehdessä (lokakuussa 1999) 1) kuvailin, miten voitte poistaa tämän karman tietoisuudestanne hyvin tehokkaasti. Valitettavasti kaikki eivät ole halukkaita työstämään itseään.  

Monilla ihmisillä ei ole harmainta aavistustakaan, että se on mahdollista. He ovat myös tietämättömiä siitä, mitä tapahtuu elämän hienojakoisemmissa kerroksissa. Silti heidän on muunnettava karmansa, koska Vesimiehen ajan kehitys koskettaa ihmistä ja ns. "pakottaa" häntä maksamaan karmavelkansa.

Tärkeimpien epidemisten sairauksien ilmestyminen


Analysoidessamme Vesimiehen ajan kehityksen ensimmäistä vaikutusta,
  näemme sen alkaneen keskittää värähtelyään elämän juurichakraan (1). Kaikkien elämänmuotojen (ml. ihminen) juurichakra aktivoidaan näin puhdistamaan itsensä. Kovinkin, tiheinkin juurichakran karma otetaan huomioon, ja se etsii nyt väylää aineeseen tämän chakran kautta. Ihmiselle tämä tarkoittaa sitä, että ellei sitä muunneta, hänen kehonsa kärsii välitöntä vahinkoa. 

Karma, jota ei voida välittömästi prosessoida, varastoituu nimittäin ihan väistämättä ihmisen soluihin. Jos liikaa karmaa siirretään kehoon ja paljon siitä varastoidaan soluihin, niin karmalla ladatut solut alkavat kasvaa hillittömästi, mikä johtaa syövän kehittymiseen.

Syöpä


Syöpä on juurichakran sairaus. Koska - kiihtyneen karman
  palauttamisen seurauksena juuritasolle - syöpä leviää nyt laajalti, siitä on kehittynyt ensimmäinen ihmisen tärkeä epideminen sairaus.
 

Jotta ihminen voi jäädä henkiin, tämä sairaus pakottaa ihmisen laajasti vapauttamaan tiheyttään aineessa (kiintymystään aineeseen) ja aloittamaan tiedostamisen polkunsa pystyäkseen neutralisoimaan karmansa. Juuri tätä nyt ihmiseltä pyydetään.
Reumatismi


Reumatismikin on juurichakran sairaus. 


Tällä sairaudella on  tekemistä syvien itsensä torjumisen tunteiden kanssa, minkä seurauksena ihminen ei pysty riittävään itsensä Rakastamiseen.
 

Koska prosessi Hengen yhdistymiseksi aineeseen on aloitettu ja ihmiskunta on tärkeä instrumentti siinä, meitä kehotetaan suuressa määrin ottamaan vastaan universaali rakkaus elämäämme. Kaikki karma, joka liittyy tukkeumiin kyvyttömyydestä Ottaa Vastaan Rakkautta, tuodaan lunastettavaksi laajamittaisesti. Reumatismi on seurausta siitä, ja koska sitä ilmenee laajasti, sitä pidetään epidemisenä sairautena.

Riippuvuus


Ollessaan sidottuna aineeseen ihmisestä tulee altis kaikille

mahdollisille riippuvuuden muodoille. Riippuvuudella aine saa hitaasti otteen ihmisestä, joka on kiinni aineessa. On totta, ettei riippuvuutta voi kutsua sairaudeksi eikä sitä pitäisi sellaiseksi luokitellakaan. Se nähdään kyvyttömyytenä toimia normaalisti yhteiskunnassa. Riippuvuutta monissa ilmenemismuodoissaan ilmenee kuitenkin niin laaja-alaisesti, että voimme nähdä sen eräänlaisena "sosiaalisena epidemisenä sairautena", ja sellaisena mainitsen sen tässä osana juurichakran sairauksia. Sillä riippuvuusmallit ja niiden karma voidaan myös muuntaa!

Aids


Koska korkeamman olemuksen avautuminen saa aikaan puhdistumista koko
  alemmassa luovassa olemuksessa, ainoastaan elämän juurichakraa ei tarvitse puhdistaa, vaan myös sakraalichakra (2) ja solar plexus (3).
 

Jonkin ajan kuluttua Vesimiehen ajan värähtelyjen on määrä
keskittyä myös näiden chakrojen luontaisiin tietoisuuskenttiin.
 

Sakraalichakran puhdistaminen aiheuttaa aidsia muiden sairauksien ohessa. Aids on seurausta sellaisen karman puhdistamisesta fyysisen kehon kautta, jonka saa aikaan liiallinen seksuaalinen himo. Tämä sairaus on niin laajalle levinnyttä, että sitäkin voidaan kutsua epidemiseksi sairaudeksi!

Sydän- ja verisuonitaudit


Sydän- ja verisuonitaudit kuuluvat solar plexukseen, kolmanteen
  chakraanne. 

Tämä chakra liittyy persoonallisuuteen (ego) ja siinä on monia tukkeumia. Jotkut näistä kuvataan taulukossa jäljempänä.
 


Koska tämänkin chakran on päästävä eroon karmastaan
maailmanlaajuisesti ja koska ihminen ei muunna sitä riittävän hyvin, näitäkin sairauksia on ollut pakko ilmestyä laajamittaisesti. Siksi nekin kuuluvat epidemisiin sairauksiimme.

Puhdistamalla kolme ensimmäistä chakraa, alempi luova olemus on
  täysin puhdistettu karmasta. Siinä prosessissa tässä mainittuja sairauksia käytetään instrumentteina.

Astma


Astma, josta kärsii 300 miljoonaa ihmistä, täytyy myös tietysti

lisätä tähän epidemisten sairauksien luetteloon. Ihmiset, jotka
eivät pysty ilmaisemaan tunteitaan kunnolla ja joiden on vaikeaa hyväksyä korkeamman olemuksensa impulsseja elämässään, ovat alttiita astmalle. Astma liittyy ihmiseen, joka toimii edelleen maallisena ihmisolentona (seitsemän chakraa). Se liittyy Kalojen ajan ihmisen alempaan olemukseen ja nämä värähtelyt täytyy siksi puhdistaa.

Uudet epidemiset sairaudet


Jo Spiegelbeeldin lokakuun numerossa korostin suoran muodonmuutoksen
  kanssa työskentelyn tärkeyttä tiedostamisen polulla. Näin voitte estää sen, että sairaus pakottaa teidät työstämään karmanne liian nopeasti, kenties tuhoisin seurauksin. Valtava epidemisten sairauksien määrä todistaa siitä. Valitettavasti minun on myös mainittava, että kaikkien tunnettujen epidemisten sairauksien määrä tulee lisääntymään. Sen lisäksi tällä hetkellä ilmestyy uusia epidemisiä sairauksia. Sillä olemme nyt saaneet uusia chakroja, joissa on uusi tietoisuuden taso, ja niidenkin kanssa täytyy tulla toimeen!

Kroonisen väsymyksen oireyhtymä (KV)


Esimerkiksi pernachakra (4) aiheuttaa kroonista väsymystä toimiessaan
  huonosti. Elämänenergia ei pysty virtaamaan kunnolla kehoon. Ihminen uupuu ja sairastuu krooniseen väsymykseen. Tätä sairautta esiintyy entistä useammin, vaikka sitä tuskin tunnistetaan tavallisessa
lääketieteessä. Tämä on tietenkin vain loogista, koska KV liittyy Vesimiehen ajan chakraan, joka on vasta äskettäin ottanut paikkansa elämän hierarkiassa.

KV esiintyy ihmisillä, jotka ovat menneet liian pitkälle
  rappeutumisessaan eivätkä ole pysyneet ohjaamaan henkilökohtaista kehitysprosessiaan kohti Lähdettä. He ovat menneet liian pitkälle materialismissaan ja siksi eivät pysty kunnolla päästämään elämänenergiaa itseensä.

Tähän saakka kosmista elämänenergiaa on kuljetettu suoraan
  sydämestä solar plexukseen. 

Nyt kosminen ihmisolento paljastaa itsensä ihmisessä, mikä sallii hänen suorittaa uusia, universaaleja tehtäviä. Hänen on myös kannettava korkeampia energioita. Tämän vuoksi pernachakra, joka palvelee korkeamman energian muuntajana ja suodattimena, on asetettu sydänchakran ja solar plexuksen väliin.

Ihmisellä, jolla jo tähänkin asti oli vaikeuksia ottaa vastaan

elämänenergiaa suorasta yhteydestä sydämen ja solar plexuksen välillä, on nyt vieläkin vaikeampaa. Lisäksi liiallisen
rappeutumisensa vuoksi ihminen, joka kärsii alkuvaiheen KV:stä, ei tunnista ollenkaan itsessään korkeamman luovan olennon kosketusta.
 

Sen tuloksena hän tukkii olemisensa kosmisena ihmisenä ja tämä haittaa elämänenergian virtaamista aina vain lisää. 

Seurauksena ilmenee kroonista väsymystä lisääntyvässä määrin. Siitä on kehittymässä ihmisen seuraava epideminen sairaus.

KV ei ole seurausta tarpeesta työstää karmaa, vaan

välttämättömyydestä opettaa ihmiselle itsensä työstämistä ja
keskittymistä korkeampaan luovaan olemukseen ja sen synnynnäiseen luomisvoimaan. Sen myötä hän voi sitten täydentää menetettyä elämänenergiaansa ja poistaa tukoksen pernachakrassaan. 


Näin tekemällä hän oppii hyväksymään korkeammat luomisenergiat, jotta hän voi lopettaa liiallisen materialisminsa ja sitten hän pystyy hyväksymään universaalit tehtävänsä kosmisensa ihmisolentona.

Olkaa todistamassa. Tällä uudella sairaudella on mahdollisuus tulla
epidemiseksi sairaudeksi, koska se palvelee evoluution korkeampaa tarkoitusta!

Dementia


Pernachakran kautta pääsemme viidenteen chakraan, sydänchakraan (5).

Koska ihmisestä voi tulla Vesimiehen ajan luova instrumentti,
sydänchakrasta voi tulla luova elin. Ihmisen on kuitenkin ensiksi tultava tietoiseksi tästä tosiasiasta! 


Tämän vuoksi hänen täytyy ensiksi tavoitella tiedostamisen polkua tai muuten hän ei koskaan löydä kykyään luoda sydänchakransa kautta. Tiedostamispolkua innoittamaan ihmiselle tehdään selväksi hyvin epämiellyttävällä tavalla, että tietoiseksi tuleminen ja vastuun ottaminen oman elämänsä suunnasta on tärkeä ennakkoehto.

Uusi sairaus on tullut esiin: 

dementia. 
Se liittyy ihmisen välttelevään ja pakenevaan käyttäytymiseen. Sen syvin henkinen tausta on haluttomuus tulla tietoiseksi, ottaa vastuuta elämässä ja kieltäytyminen näkemästä ihmisen tarkoitusta ja korkeampia tehtäviä elämässä. On erittäin suuri todennäköisyys, että ihminen, joka ei hyväksy mitään näistä varhaisina vuosinaan, vetää puoleensa dementian elämänsä myöhemmässä vaiheessa.
 

Katsokaa sitä ihmismäärää, joka - Altzheimerin taudin kautta tai muuten - dementoituu näinä päivinä! Dementiaa pitäisi nyt myös pitää epidemisenä sairautena.

Autoimmuunisairaudet


Autoimmuunisairaudet liittyvät kateenkorvachakraan (6), mikä liittyy
  vastustuskykyyn, ihmisen puolustusmekanismiin. Tulevina aikoina näistä sairauksista tulee aina vain yleisempiä. Uusiakin autoimmuunisairauksia löydetään. Tällä hetkellä huomaamme, että hyvin monilla allergiamuodoilla on jo merkitystä ihmisen kannalta.
 

Uutta sairautta, ADHD:tä, joka on yhteydessä väriaineintoleranssiin, tulee esiin useammin. Monista muistakin ruoka-aineintoleransseista tulee yleisempiä. Kaikki tämä liittyy tukosten puhdistamiseen kateenkorvachakrasta. Se muodostaa portin kosmiseen ihmisolentoon.
 
Jokaisesta ihmisestä on tultava Kosminen Ihminen Vesimiehen Ajassa.

 
Jos siis on tukoksia kateenkorvachakrassa (tai jotka johtavat siihen), ne on puhdistettava, massiivisesti joskin välttämättä, ja siksi tulee uusi epidemisten sairauksien ryhmä: autoimmuunisairaudet.

"Piiskaniskuvamma" (peräänajossa syntyvä kaularankavamma)


Kurkkuchakrassa (7) - joka on vuorovaikutuksessa kosmisen virtauksen
  chakraan (8) ja käpylisäkechakraan (10) - ilmenee luontaisesti piiskaniskuvammaoireyhtymä. Henkisestä näkökulmasta katsottuna piiskaniskuvamma liittyy siihen, ettei uskalla antautua sisäisen opastuksen virralle (7). Lisäksi se liittyy läheisesti siihen, ettei
ole rohkeutta ottaa vastaan korkeamman tason tietoisuutta (8) ja siihen sisältyviä korkeampia lahjoja (10). Summa summarum, voitaisiin sanoa, että piiskaniskuvamma liittyy sisäisen mystisen 


Lähdesidoksen väärintoimimiseen (tai uskallukseen avata sitä). Sidoksen muodostavat nämä kolme chakraa yhdessä ihmisen pään takaosassa.

Ymmärrätte, että nyt kun ihmisestä on tulossa kosminen ihminen,
  tämän sisäisen mystisen sidoksen avaaminen on äärimmäisen tärkeää ihmisen universaalien tehtävien hoitamiselle. Koska olemme edelleen vielä Vesimiehen ajan kehityksen alussa, tämä oireyhtymä ei ole vielä tullut epidemialaajuuteen, vaikka tapausten lukumäärä lisääntyy vakaasti. Onko tässä uusi epideminen sairaus kehittymässä? Tämä riippuu ihmisistä!

Nykyaikaisen ihmisen vitsaukset


Vähintään kuusi yllämainituista seitsemästä sairaudesta on jo

ehdottomasti tunnistettavissa epidemisiksi sairauksiksi. Emme kuitenkaan vielä voi väittää niitä kaikkia ihmisen
päävitsauksiksi, muttei siihen kauan mene! Sillä seitsenkertainen maallinen ihmisolento on tekemässä Vesimiehen ajan puhdistumista.
 

Tärkeimmät epidemiset sairaudet muodostavat yhdessä keinon, sillan heidän polullaan. Siksi voitaisiin määritellä seuraavasti:

Epidemiset sairaudet ovat laajalle levinneitä maan päällä, koska ne
  palvelevat evoluution korkeampaa tarkoitusta.

Ne muodostavat seuraavan taulukon:


Juurichakra (1)

Sairaus: syöpä
Syy: liiallinen kiintymys aineeseen, aineen ja elämän torjuminen
Sairaus: reumatismi
Syy: itsensä torjuminen, ei pysty hyväksymään rakkautta itseään
kohtaan

Sakraalichakra (2)

Sairaus: aids
Syy: seksuaalisten halujen ylikorostuminen

Solar plexus (3)

Sairaus: sydän- ja verisuonitaudit
Syy: liiallinen kiintymys tunteisiin ja rationaaliseen ajatteluun,
persoonan hallinnan säilyttäminen, velvollisuudet vievät ihmistä

Pernachakra (4)

Sairaus: krooninen väsymys
Syy: liian pitkälle meneminen rappeutumisprosessissa, kosmisen
energian torjuminen, antautumiskyvyn puuttuminen

Sydänchakra (5)

Sairaus: astma
Syy: kyvyttömyys ilmaista itseään tunteellisesti, kyvyttömyys
hyväksyä korkeampaa olemusta
Sairaus: dementia
Syy: välttelevä ja pakoileva käyttäytyminen, ei sitoutumista
tiedostamiseen, ei elämän vastuiden hyväksymistä

Kateenkorvachakra (6)

Sairaus: autoimmuunisairaudet
Syy: ei kosmisen ihmisen hyväksymistä
Sairaus: allergiat, ruoka-aineintoleranssit, ADHD
(väriaineintoleranssi)
Syy: tiukkuuden ja opinkappaleiden otteessa oleminen

Kurkkuchakra (7)

Sairaus: piiskaniskuvamma
Syy: ei uskallusta avata sisäistä mystistä sidosta

Kosmisen virtauksen chakra (8)

Sairaus: piiskaniskuvamma
Syy: ei hyväksy sisäistä opastusta

Käpylisäkechakra (10)

Sairaus: piiskaniskuvamma
Syy: korkeampien tietoisuuden tasojen lahjojen vastustaminen

Aivolisäkechakra (9)

Kruunuchakra (11)
Muodonmuutoschakra (12)
Muodonmuutoschakra (13)
Sairaus: vielä tuntematon
Syy: vielä tuntematon

Luomisen toivelista
 

Kun näemme kaiken tämän koottuna taulukkoon, tulee selväksi, millä  alueilla luominen haluaa selvittää eri ongelmia. Tulee esiin eräänlainen toivelista, mikä sisältää kysymykset, joissa Luoja haluaisi nähdä muutoksia ihmisessä. 

Kun katsotaan muutamia aiheita tällä listalla ja ne sovitetaan Vesimiehen ajan ominaisuuksiin (lue Sonian kirja:  Over dertien chakra's gesproken! 2), tulee selväksi, mihin elämä haluaa meitä johdattaa:

* Esimerkiksi juurichakrasta puhdistetaan aineeseen ylikiintymisen
  karma. 

Tämän chakran Vesimiehen ajan ominaisuus - aineen muodonmuutos
Hengeksi - voi aktivoitua.

 
* Sakraalichakrasta puhdistetaan liiallisen fyysisyyden kaipaamisen ja haluamisen karma.  


Sen jälkeen tämän chakran Vesimiehen ajan ominaisuus - Hengen vetäminen kohti ainetta - saa mahdollisuuden. Silloin ihminen voi alkaa kaivata Hengen levittäytymistä elämäänsä.
 
* Solar plexuksesta vapautetaan itsekkyyden, tunteisiin kiintymisen, älyn ihannoin ja persoonan hallinnan ote. Ihminen saavuttaa siten henkensä vapauden, mikä on luonteenomaista Vesimiehen ajalle.

Pienellä mielikuvituksella on mahdollista päätellä ja yhdistää

annetusta taulukosta, mistä asioista täytyy päästää irti ja
mitkä Vesimiehen ajan ominaisuudet ottavat niiden paikan. Yhteenveto on tietenkin kaukana täydellisestä. 


Lähitulevaisuudessa Vesimiehen ajan ominaisuudet tulevat hitaasti selvemmiksi. Vasta silloin pystymme täysin ymmärtämään, missä ja miksi on ryhdyttävä radikaaleihin toimenpiteisiin tietyissä elämän puolissa, ja ymmärrämme
Vesimiehen ajan puhdistusmekanismia. Voimme seurata sitä sitten lähemmin ollaksemme paremmin virittyneitä siihen, mikä on omaksi parhaaksemme.

Mestaruus


Tulee selväksi, miten tärkeää teidän on työstää
  tiedostamisprosessianne (nopeuttamista), koska tietoisesti chakrojenne kautta puhdistamalla tietoisuutenne tasoja, voitte säästää itsenne monilta vaikeuksilta. Saavuttamalla mestaruuden näistä tasoista voitte lisätä paljon elämänne ja kehityksenne kurssin tasaisuutta.
 

Kolmentoista chakran avulla Teistä voi tulla oman osanne mestari, mutta myös Luomisen Mestari!

Chakrat, Jumalan tahdon vartijat


Luoja voi chakrojenne kautta myös toteuttaa mestaruutensa elämästä!

 

Te voitte myös osallistua tähän, koska chakrat ovat pyöriä, muuntajia, jotka ohjaavat Jumalan tahtoa elämässä ja aktivoivat sen.
 

Chakrat ovat periaatteessa miniluomakuntia, minkä avulla pienemmät ja
suuremmat elämän luomukset (mikrokosmos ja makrokosmos) voidaan
ilmentää. Sillä sekä pienissä että suurissa asioissa on samat
universaalit totuudet! Sekä mikrokosmoksessa että markokosmoksessa.

Chakrat ovat pyöriä, jotka toimivat Jumalan tahdon vartijoina. 


Ne  voivat olla tätä, koska ne voivat täysin puhtaalla tavalla muuttaa Jumalan tahdon korkeammasta organismista alemmaksi organismiksi. Chakra on hienostunein elin, jonka elämä on koskaan tehnyt. Se peilaa itse elämää!

Ihmisen pitäisi olla hyvin huolellinen chakrojensa kanssa. 


Sitä  paitsi, hänen on tärkeää toitottaa niiden olemassaolosta ja toiminnasta, silla on korkea aika, että myös puhdasoppinen lääketieteen maailma herää oivaltamaan ja ymmärtämään, että chakrat ovat upeissa puitteissaan elämän kruununjalokiviä!

1) Spiegelbleede on hollantilainen henkinen aikakauslehti, johon Sonia
  kirjoittaa säännöllisesti.
2) Over dertien chakra's gesproken! -kirjaa käännetään parhaillaan
englanniksi.

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/s-y-oe-p-ae 

http://soniabos.com/site/pages/english/homepage.php
Kirjoittanut Sonia Bos (www.soniabos.nl )
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

1 kommentti:

Steve Mills kirjoitti...

IHANA:

Wooow, minä olen Gloria Meyers, haluan jakaa elämäni tarinan maailman kanssa siitä, miten sain mieheni, ennen kaikkea sain onnellani takaisin, tarkoitin yhden dr. Ogundeleen ilmoitusta internetissä siitä, miten hän auttaa naista saan poikaystäväni takaisin, joten minun täytyy ottaa yhteyttä häneen auttamaan minua palauttamaan avioliittoni, aviomies jätti minut viiden vuoden avioliitolle, koska hänen perheensä ja ystävänsä eivät pidä minusta ja he pyytävät häntä saamaan toisen naisen, mutta kun minä ota tohtori Ogundele apua, hän kertoi rentoudakseen, että hän auttaa minua, tohtori Ogundele toi mieheni, joka jätti minut 5 vuodeksi vain 24 tuntia. Tämä on voimakas loitsu, jota en ole koskaan nähnyt elämässäni sellaista, hän toi takaisin mieheni minulle vain 24 tunnissa ja kertoi minulle, että minulla on oma lapsi, tänään minulla on 1-vuotias vauva, tämä mies on hieno, jos joku tarvitsee apua ja haluaa ottaa sinuun yhteyttä, sinä voi tavoittaa hänet seuraavalla osoitteella: Sähköposti: ogundeletempleofsolution@gmail.com, Viber-numero: +27638836445. Whats-app Numero: +2349065101630.